terug

Gepubliceerd op 2014-04-01 16:00:00.

Ontdek als eerste de Pass'âge van de avonturiers voor 6- tot 12-jarigen. Dit is helemaal wauw!

Uw kinderen willen nog lang niet naar huis omdat ze zulke spannende en vrolijke momenten vol verrassende ontdekkingen op de Straat van de avonturiers beleven. Met drie tentoonstellingen en een heus acrobatisch parcours maken ze een boeiend avontuur mee met drie thematieken op alle tentoonstellingsniveaus. U bent nog lang niet thuis!

Drie tentoonstellingen

  • Wat moet er niet allemaal uitgevonden worden!: een inleiding tot innovatie middels spellen rond onderzoekers en hun verbazingwekkende uitvindingen.
  • Sport: de gelegenheid om je in te spannen en niet alleen de wetenschap en de technologie, maar ook het maatschappelijke debat achter de sport te ontdekken.
  • Materi'oh: een reis door de tijd, de voorwerpen, de materialen en de eigenschappen ervan.

Een acrobatisch parcours waar je van alles beleeft

Een primeur in België: een acrobatisch parcours als onderdeel van een museum! Bij het Pass kunnen uw kinderen met een tokkelbaan van de ene naar de andere muur, over hindernissen klimmen door zich aan touwbruggen vast te houden en via glijbanen van boven naar beneden gaan. Trek je gympen aan!

Dit acrobatische binnenparcours is enkele tientallen meters hoog en heeft een tweeledige doelstelling:

  • De tentoonstellingsniveaus op verrassende wijze bereiken.
  • De kinderen op actieve en vrolijke wijze de tentoonstellingen laten ontdekken: spelend leren.

Dit parcours is erkend door een gecertificeerde instelling en het gebruik ervan is gebonden aan zeer strikte veiligheidsnormen.

Ouders en volwassenen, ga ook de uitdagingen aan en leer een heleboel te gekke dingen in deze 3 nieuwe ruimtes.

Ook de andere tentoonstellingen van het Pass zijn toegankelijk. Een dagje vol activiteiten met het hele gezin voor een uniek tarief waarmee u tevens toegang heeft tot de animatie van het dagprogramma.

DagprogrammaKaartjes onlineOpeningstijden - Routebeschrijving